Laat uw
onderneming
meegroeien
met de buurt!

Dimitri Nebo

Dimitri
Nebo

Sofie Barchel

Sofie
Barchel

Nieuw Zuid is niet alleen een gezellige woonbuurt. Het is ook dé plek waar ondernemersdromen werkelijkheid worden. Of u nu een trendy boetiek, een gezellig café of een innovatieve startup wilt beginnen, onze dynamische buurt vormt de ideale voedingsbodem voor al uw ondernemersideeën. Op zoek naar een plek waar uw onderneming kan groeien en bloeien? Welkom op Nieuw Zuid!

Sofie Gallery Sofie Van de Velde

Sofie
Gallery Sofie Van de Velde

Waarom ondernemen op Nieuw Zuid?

Nieuw Zuid is goed bereikbaar en strategisch gelegen in het hart van de stad Antwerpen. De buurt ademt niet alleen een modern en levendig karakter uit, maar herbergt tegelijkertijd een unieke mix van culturele diversiteit en innovatie. Dankzij de vele kunstgalerijen, gezellige restaurants en interieurboetieks trekt de buurt niet alleen bewoners aan, maar verwelkomt ze ook een groeiend aantal bezoekers. Stuk voor stuk mensen die openstaan voor vernieuwing en die kwaliteit en originaliteit waarderen.

Julien LAB + DOSE

Julien
LAB + DOSE

Uw zaak op Nieuw Zuid?

Op zoek naar de ideale plek om uw zaak te laten uitgroeien tot een succes? Neem dan snel contact op via ondernemen@triple-living.be of bel naar 03 336 00 00.

In 2018 waren we de allereerste ondernemers op Nieuw Zuid en daar hebben we nog geen moment spijt van gehad. Nieuw Zuid is een buurt in opbouw, maar nu al een heel gezellig stukje stad.

Sofie
zaakvoerster Barchel

Laat u inspireren door
de ondernemers van Nieuw Zuid

Maak een afspraak

Ook wonen of investeren op Nieuw Zuid? Benieuwd naar wat de site allemaal te bieden heeft? Maak een afspraak en samen bekijken we de mogelijkheden.

Ook wonen in’t groen?
Contact

Archiwalks